Sänkyfantasia

Olin jälleen saanut vavahduttavan orgasmin, kun Ville kysyi, minkälainen fantasia minulla nyt oli ollut, vai oliko minulla edelleen puistofantasia.

- Ei ole enää puistofantasia. Se on kaluttu jo loppuun. Nyt olin sidottuna meidän sänkyyn ja minua käytettiin siinä hyväksi.

- Oliko siinä miehiä tai naisia jotka käyttivät sinua hyväksi? Ville kysyi.

- Molempia, vastasin vaisusti.

- En tiennytkään sinun olevan kiinnostunut myös naisten kanssa peuhaamisesta, Ville sanoi kiusoittelevasti.

- No, se on fantasiaa, sanoin vähätellen, vaikka olin oikeasti useinkin ajatellut, millaista olisi olla naisen kanssa.

 

Seuraavalla viikolla olimme kaupungilla asioilla ja menossa takaisin autolle, kun Ville huomasi kadun toisella puolen uuden "aikuisviihdemyymälän" eli pornokaupan.

- Käydään tuolla, hän sanoi ja ohjasi minut saman tein kadun yli ja liikkeeseen sisään. Liike oli täynnä kaikenlaisia seksivälineitä. Olin vähän hämilläni, mutta satuimme onnekseni olemaan ainoat asiakkaat.

Ville käveli suoraan nuoren, viehättävän naismyyjän luo ja kysyi, - Onko teillä sellaisia käsirautoja joilla sais tuon vaimon pysymään paikallaan sängyssä, hän sanoi naama vakavana ja osoitti olkansa yli peukalolla minua. Lehahdin punaiseksi.

- Kyllä meillä on, myyjä sanoi hymyillen samalla viehkeästi ensin minulle ja sitten miehelleni.

- Niitä on tuolla, hän jatkoi ja johdatti Villen hyllyjen väliin. Huomasin Villen seuraavan hyvin tarkkaan myyjän lyhyen minihameen keinahtelua. Mieleeni tuli, että miehet varmaan pyytävät nähdä paljon alimmalla hyllyllä olevia tuotteita.

- Tässä ovat tällaiset metalliset käsiraudat ja tässä samat pehmustettuna. Pehmustetuista löytyy eri värejä. Itse pidän enemmän näistä pehmustetuista. Eivät hierrä ja jätä jälkiä, niin kuin nuo metalliset, myyjä jutteli normaalisti ja asiantuntevasti, aivan kuin olisi puhunut Tupperware-astioista.

- Me otamme kahdet tuollaiset vaaleansiniset, ne sopivat hyvin vaimoni silmien väriin, Ville vastasi. - Ja voisitko esitellä vaimolleni hieromasauvoja sillä aikaa kun minä tutustun noihin opetusleffoihin, hän vielä jatkoi.

- Mielihyvin, myyjä vastasi ja tuli luokseni.

- Sauvat ovat täällä, hän sanoi ja tarttui lempeästi käsivarteeni, vieden minut hyllykön luo, jolla oli mitä mielikuvituksellisimpia sauvoja. Olin lievästi ilmaistuna, häkeltynyt.

Myyjä alkoi esitellä niitä minulle. Hän kertoi niin yksityiskohtaisesti niiden ominaisuuksista, että hänen oli kyllä itse täytynyt koeajaa lähes kaikki mallit. Hänellä oli niin matala ja seksikäs ääni, että minä kiihotuin pelkästään sitä tuote-esittelyä kuunnellessa. Lopulta myyjä päätti minun puolestani minulle sopivan parhaiten Crazy Rabbit Helmisauva jossa oli myös klitoriksen kiihotin. Hän piti kuulemma itsekin siitä eniten. Minusta se näytti kyllä aika hurjalta.

 

Kotiin päästyämme kysyin Villeltä milloin kokeilisimme uusia hankintoja.

- Maltahan mielesi, ne täytyy testata ajan kanssa, miten olisi vaikka perjantai-iltana?

- Selvä, sanoin, vaikka olin hiukan yllättynyt vastauksesta, sillä olisin odottanut Villen olevan paljon malttamattomampi ja itse olin sen verran kiimassa, että olisin voinut testata ne nyt heti.

 

Koko perjantain mielessäni välähteli kuvia sauvasta ja käsiraudoista. Illan odotus häiritsi pahasti keskittymistäni työntekoon.

Illalla valmistauduimme uusien välineiden testiin. Joimme siideriä rentoutuaksemme kunnolla ja samalla estotkin vähenisivät. Onneksi sängyssämme oli metalliset pystypienapäädyt, joihin oli hyvä sitoa kaikenlaisia juttuja kiinni.

- Tästäkin tuli sitten välineurheilulaji, Ville huokaisi muka pettyneenä, katsellessaan pakkauksia.

Minä olisin halunnut jo aloittaa mutta Ville ei ollut jostakin syystä vielä valmis siihen. Huomasin hänen vilkuilevan välillä kelloa, aivan kuin olisi odottanut jotain aloitusmerkkiä.

 

Vähän ennen yhdeksää hän yhtäkkiä innostuikin uusien hankintojen testaamisesta. Menimme makkariin ja vähensimme vaatteita. Ville riisuutui, jättäen päälleen vain mustat boxerit. Minä jätin päälleni vaaleansinisen topin ja uudet, mustat Sloggi String Time Lacet, jotka olin ostanut tätä iltaa varten.

Asetuimme sängylle suutelemaan ja hyväilemään toisiamme. Pian Ville otti pakkauksesta esiin vaaleansiniset käsiraudat. Hän kiinnitti ranteeni yhteen selkäni taakse. Kahleet olivat miellyttävän pehmeät ja minä kokeilin vaistomaisesti saisinko käteni irti toisistaan, mutta huomasin, ettei se ollut mahdollista. Ville katsoi minua hymyillen jotenkin ovelasti. Hän alkoi hyväillä rintojani ja kovettuneita nännejäni toppini läpi. Minulle tuli villi ja himottava olo. Olisin halunnut tarttua häneen ja hyväillä häntä, mutta en pystynyt.

- Nyt mennäänkin seuraavalle tasolle, Ville sanoi ja veti päiväpeiton alta dramaattisesti esiin punaisen silmänaamion. En tiedä mistä hän oli ne hankkinut, mutta epäilin erään tietyn matalaäänisen naisen myyneen sen hänelle.

Ville sitoi naamion silmieni eteen, enkä enää nähdyt muuta kuin hiukan punertavaa valonkajoa.

- Vaihdetaan muutenkin sinun asentoa, hän sanoi ja tunsin kuinka hän hiplasi käsirautoja. Toinen ranteeni vapautui. Lukitun käden hän veti sängyn päätyyn ja kiinnitti sen siihen. Kuului rapinaa kun hän avasi toisenkin käsirautapaketin ja pian hän tarttui vapaaseen käteeni, lukiten senkin pehmoisella käsiraudalla sängyn päätyyn. Istuin siinä kahlehdittuna kädet levällään ja jalat ristissä, mitään näkemättä. Aloin luomaan mielikuvia mitä ympärilläni olisi ja tapahtuisi. Tunsin kiihkoni vain kasvavan.

Ville suuteli minun ja tarttui samalla nilkkoihini.

- Laitetaanpa sinut parempaan asentoon, hän sanoi ja veti minut selälleni vuoteelle. Toppini rullautui selkäpuoleltani ylös paljastaen samalla vatsani mutta rintani jäivät vielä juuri ja juuri sen suojaan. Ville suuteli vatsaani ja napaani.

- Odota hetki, hän sanoi ja nousi ylös. Kuuntelin hänen liikehdintää korva tarkkana. Kuulin Villen käyvän eteisessä. Takaisin tultuaan hän tarttui vasempaan jalkaani ja kohotti sitä. Tunsin pehmeän huivin kietoutuvan nilkkani ympärille ja hän solmi sen pitävästi. Sitten hän veti jalkani suoraksi ja sitoi sen kiinni sängyn jalkapäätyyn. Sama tapahtui toisellekin jalalleni. Makasin avuttomana, kädet ja jalat levällään, odottavana mitä seuraavaksi tapahtuisi. Kaikki jäljellä olevat aistini terävöityvät. Kiihotuin lisää odottaessani mitä Ville minulle seuraavaksi tekisi.

Yhtä äkkiä kylmää, kuplivaa nestettä valui vatsalleni ja napaani. Kuuma kieli alkoi nuolla ja imeä sitä. Lisää nestettä kaatui vatsalleni ja osa siitä valui jalkoväliini kastellen jo muutenkin kosteat uudet housuni.

Samassa ovikello soi.

- Älä mene mihinkään, Ville sanoi. Kuulin hänen äänessä naurua ja jännitystä samalla kertaa, kun hän nousi viereltäni.

- Et kai sinä nyt mene avaamaan ovea, sanoin hädissäni.

- Käyn vain pikaisesti vilkaisemassa kuka se on, hän sanoi ja poistui makuhuoneesta sulkien sen oven.

Kuulin hänen menevän eteiseen ja avaavan oven. Kuului jotain puheen muminaa. Pian ulko-ovi sulkeutui ja Ville tuli takaisin makkariin.

- Kuka se oli, kysyin.

- Pari Jehovan todistajaa kaupittelemassa lehteä. Mihinkä me jäimmekään, Ville kysyi, suuteli minua ja hieroi toista kovaa nänniäni.

Minun mielikuvitus alkoi jälleen laukata ja odotin malttamattomana uuden hieromasauvan testaamista.

Villen toinen käsi tarttui reiteeni ja toinen siirsi topin rintojeni päältä pois, paljastaen kovat nännini. Tunsin hänen kuumat huulet nännini ympärillä, hänen alkaessa kiihkeästi imeä sitä.

 

Toinenkin käsi laskeutui reidelleni. Se oli iso ja karhea. Säpsähdin, kun tajusin, ettei me oltukaan kahden.

- Kuka muu täällä on, huudahdin paniikissa.

- Rauhoitu, se sinun fantasiasi, Ville vastasi ja laittoi sormen huulilleni.

- Rentoudu ja nauti, minä vartioin fantasiaasi, hän jatkoi kuiskaten.

Vartaloni oli aluksi kireällä kuin viulunkieli ja olin paniikissa, mutta Villen sanat ja huulillani oleva sormi rauhoittivat minua. Tiesin, ettei minulle tapahtuisi mitään pahaa hänen seurassa. Aloin rentoutua ja aistini terävöityvät. Karhea käsi hyväili reittäni siirtyen kokoajan lähemmäs jalkoväliä. Odotin jännittyneenä. Pian vieraan käsi tavoitti pikkuhousuni, sormi alkoi hyväillä kiimaista ja turvonnutta klitoristani ohuen kankaan läpi. Tunsin sormen karheuden ja kuulin kankaan rahinan. Samalla paljon hennompi ja pehmeämpi käsi laskeutui vatsalleni, säpsähdin jälleen.

Meitä oli ainakin neljä, ajattelin kiimaisena, ja kaikki muut pystyivät käyttämään minua estotta hyväkseen. Ajatus oli älyttömän pelottava ja samalla niin kiihottava.

Pehmeä käsi hivuttautui kohti rintojani. Kaikenlaiset mielikuvat käden omistajasta ryöpsähtivät tajuntaani.

Samalla karheat sormet tarttuivat pikkuhousuihini ja tunsin napsahduksen, kun pitsinen vyötärönauha katkesi.  Housut nykäistiin alas. Ne jäivät hyödyttöminä ja rikkinäisinä lojumaan toisen nilkan ympärille. Makasin siinä avuttomana, lähes alasti ja niin kiimaisena.

Kuulin pienen kilahduksen, jota en osannut määrittää. Yhtäkkiä nänniäni kosketti jokin mitä tuntui ensin sähköiskulta, kunnes tajusin sen johtuvan kylmästä. Jääpala hiveli nännini lähettäen sähköiskuja ympäri kehoani. Pian tuntui kuin nännini jäätyisi, kunnes yhtäkkiä jää katosi ja kuumat huulet ympäröivät sen. Kohta vuorostaan huulet katosivat ja jää ilmestyi uudelleen kiihottamaan nänniäni. Sitä tapahtui useamman kerran.  Lopulta jääpala lähtikin kulkemaan vatsaani pitkin alaspäin aiheuttaen minulle melkoisia väristyksiä. Jää lähestyi pilluani ja saavutti lopulta klitorikseni. Kiljaisin tuskasta ja mielihyvästä, kun se painautui kuumaa ja herkkää häpykieltäni vasten.   

Pitkät hiukset laskeutuivat kasvojeni ympärille ja haistoin miellyttävän ja jotenkin tutun parfyymin tuoksun.  Pehmeä kielenkärki kosketti herkästi ensin ylähuultani ja tutki sitten tarkemmin huuliani. 

Pehmeät hedelmän makuiset huulet painautuivat huulilleni ja kieli työntyi suuhuni. Imin sitä, samalla kun se tutki suutani. Yhtä aikaa vartaloani hyväili ja suuteli kaksi muutakin ihmistä.

 

Herkulliset huulet katosivat huuliltani ja pitkät hiukset liukuivat hitaasti, kutittaen, rintojeni ja vatsani yli reisilleni. Koste, kuuma kieli kosketti varovasti jääpalan kiusaamaa klitoristani ja sävähdin mielihyvästä. Aistilliset huulet ympäröivät klitorikseni, alkaen imeä sitä, samalla kun kieli hieroi se herkintä osaa. Kiemurtelin minkä pystyin, olisin halunnut tarttua pitkiin hiuksiin ja pujottaa sormeni niiden sekaan, pakottaen hänet jatkamaan rajummin, mutta olin sidottuna ja aivan avuton.

Pitkä kynsi ilmestyi hetkeksi leikittelemään häpyhuulillani ja sitten sormi tunkeutui varovasti sisääni. Sormi tunnusteli liukasta pilluani ja värähdin mielihyvästä sen osuessa G-pisteeseeni. Sormenpää alkoi varovasti kiusata sitä. Kiemurtelin ja uikutin, kun en muutakaan voinut. Samalla karheat kädet hivelivät kovia nännejäni. Kaikki aistini olivat niin herkät, etten voinut mitään, vaan jännityin kaarelle ja sain mahtavan orgasmin. Siitä huolimatta kieli ja sormi jatkoivat hellästi pilluni hyväilyä. Pian kuitenkin pitkät hiukset katosivat reisiltäni.

Useat kädet jatkoivat vartaloni hyväilemistä.  

Hetken päästä olin jälleen kiimassa. Olin jotenkin epätodellisessa tilassa. Kaikki kiihottavat asiat vain yhtäkkiä ilmestyivät ja katosivat, enkä itse voinut mitenkään vaikuttaa niihin. Odotin vain kiimaisena mitä minulle tehdään.

 

Isokokoinen mies nousi päälleni ja suuteli minua. Tunsin hänen kovan kyrvän ja karkeat karvat vatsaani vasten. Ennestään tuttu partaveden tuoksu tuli nenääni.

Karheat kädet tarttuivat olkapäihini ja iso kyrpä katosi vatsaltani. Sen paksu pää ilmestyikin heti häpyhuulieni väliin. Kalu etsi hetken oikeaa paikkaa ja tunkeutui sitten rajusti sisääni. Kiljaisin ensin kivusta, kun muhkurainen kulli tunki juurta myöten tiukkaan pilluuni. Mutta kun se alkoi liikkua edestakaisin, tunne oli sanoinkuvaamattoman mahtava. Mieleeni palautui nainti puistossa. Olin varma että sama kalu oli ollut aikaisemminkin sisälläni. Mies alkoi panna minua tosissaan. Voihkin nautinnosta ja tunsin kalun kaikki muhkurat pillussani. Hänen voimakkaat kädet vetivät minua hartioistani jokaista työntöä vastaan.  Aloin saavuttaa kiiman huipun, mutta hiukan liian aikaisin tunsin kullin turpoavan ja siittiöt pamahtivat sisääni. Vielä muutama voimakas työntö ja koko satsi oli sisälläni.

Huohotin rajusti miehen vetäytyessä minusta. Pano tuntui hyvältä mutta en ehtinyt saada uutta orgasmia, niin herkässä miehen liipaisin oli.  Hengitykseni ei ollut edes tasaantua kun tutun tuoksuinen Ville tuli päälleni, suuteli minua kiihkeästi ja hänen kullinsa upposi helposti jo avattuun reikääni. Huomasin hänen olevan niin kiimassa, että arvasin hänen laukeavan pian. Niin kävikin, Ville sai rajun orgasmin melkein heti ja tyhjensi siittiönsä edellisten joukkoon. Hän jäi makaamaan läähättäen päälleni, antaen elimensä veltostua sisälläni.

Minä olin nyt niin kiihottuneessa tilassa, että olisin halunnut heti lisää kyrpää.

 

Kuulin hiljaisen hurinan ja havaitsin kuinka Ville lähes revittiin pois päältäni. Kevyesti värähtelevän sauvan pehmoinen pään kosketti häpyhuulillani, hieroen niitä hetken hellästi. Pian hellyys oli kuitenkin kaukana, kun se isona tunkeutui kokonaan sisääni ja kiihotin osui klitorikseeni. Sauva kiemurteli ja värisi mahtavasti. Vääntelehdin ja voihkin sauvan hieroessa kiimaista vittuani. Laite oli osaavissa käsissä ja se tuntui uskomattoman upealta. Samalla kaksi miestä suuteli, nuoli ja kouri minua.

Sauvaan säädettiin lisäsi vauhtia ja se alkoi hurjana panna minua. Samalla pitkäkyntinen sormi työntyi taitavasti valuneesta spermasta liukkaaseen peräaukkooni, saaden minut haukkomaan henkeäni. Sormi alkoi panna minua samaan tahtiin kuin sauva liikkui pillussani, saaden minut niin valtavaan hurmioon. Sängyn päädyt valittivat minun repiessä niitä kahleiden välityksellä. Viimein räjähdin orgasmiin, joka tuntui sinkoavan varpaankynnetkin kiertoradalle. Riuhdoin kahleitani ja huusin lujaa, sauvan ja peräaukossa olevan sormen jatkaessa armotta panemista, eikä orgasmille tuntunut tulevan loppua. Lopulta kuitenkin sormi ja sauva rauhoittuvat ja vetäytyivät hitaasti pois sisältäni. Minä jäin tärisevänä ja huohottavana makaamaan. Hellät huulet ja kieli ilmestyivät vielä hetkeksi hyväilemään piinattua pilluani saaden koko kehoni värisemään orkun jälkimainingeissa.

 

Tunsin naisen pehmeät huulet huulillani, kun hän suuteli minua kevyesti. Haistoin kiiman ja jonkin muun tutun tuoksun, mutta en saanut siitä vieläkään tarpeeksi kiinni, jotta olisin voinut yhdistää sen johonkin määrättyyn ihmiseen.

 

Makasin täysin rentona ja tyydytettynä. Olin vaipunut lähes uneen kun kuulin ulko-oven kolahduksen. Säpsähdin siihen. Tunsin Villen hyväilevän minun vartaloani, se oli niin tuttua ja turvallista.

Hän poisti naamioni. Katsoin ympärilleni häikäistyneenä ja silmiä räpytellen, mutta en nähnyt ketään muita kuin hymyilevän Villen.

- Missä he ovat, kysyin.

- Ketkä, eihän täällä ole ketään muita, Ville sanoi virnistäen. - Olet tietenkin taas fantasioinut. Taisi mielikuvitus tehdä sinulle kepposen, hän jatkoi kiusoitellen ja aukaisi samalla kahleitani.

- Joo, varmasti. Keitä he olivat?

- Ei täällä ole ollut ketään muita, hän jatkoi virnistäen entistä leveämmin.

Arvasin ettei hän paljasta mitään.

- Niin ei varmaan, mutta kyllä minä vielä selvitän keitä he olivat. Minä tunnistan heidän hajut ja haistelen vaikka kaikki sinun kaverisi, ja varsinkin heidän tyttökaverit.

- Se voi olla hauskan näköistä, kun sinä nuuhkit kavereitani, Ville nauroi.

Makasimme sängyllä ja tunsin Villen jäykän kalun reittäni vasten.

- Pitäisikö tälle vielä tehdä jotain, kysyin tarttuessani siihen.

- Olihan se edellinen aika nopea, Ville sanoi vähän nolon kuuloisena.

 

Kun hän oli tyhjentynyt rauhallisesti nauttien sisääni ja makasimme toisiimme kietoutuneena, Ville kysyi minulta, oliko ilta ollut onnistunut?

- Aivan mahtava, kiitos, vastasin ja suutelin häntä pitkään.

- Milloin toteutamme sinun fantasian, kysyin?

- Sitten kun minä olen keksinyt jonkun tarpeeksi hyvän.

 

Jatkan edelleen Villen tuttujen haistelua. Kyllä minä vielä selviän nämä henkilöt.

 

Ja niinhän sitä sanotaan että nälkä kasvaa syödessä. Nyt minulla on uusi fantasia, joka on jo niin raju, ettei taida Villekään sitä enää toteuttaa.

Kerro oma fantasiasi tai anna palautetta tästä minun fantasiasta: